IK WIL
Screenshot

De actieve bodem past zich aan

7 onafhankelijke zones

Dankzij onze gepatenteerde technologie kan de hardheid van het slimme bed in 7 onafhankelijke zones ingesteld worden. Instellingen vóór het slapen gebeuren snel, zodat je goed het effect op je houding kan ervaren. Automatische instellingen tijdens de slaap gaan gevoelloos en geruisloos. Zo wordt je houding wel gecorrigeerd, maar je nachtrust niet verstoord.

Op maat van jouw lichaam

De hardheid van elke zone kan variëren van bijzonder zacht naar zeer hard. De zeven zones samen geven het slimme bed de juiste hardheid voor elk deel van het lichaam en realiseren steeds een correcte positie en oriëntatie van de wervels in de wervelkolom. Eén enkel bed kan dus met zijn zeven zones elk lichaam een perfect ondersteuning bieden.

Voor elke slaaphouding

Je lichaam verandert regelmatig van houding gedurende de nacht. Het slimme bed blijft een correcte ondersteuning garanderen door de hardheid in de zones voortdurend aan te passen aan de verschillende slaaphoudingen. En dit allemaal geruisloos en zonder je te wekken.

De metende matras registreert je slaaphouding

Zijlig of Ruglig

De matras bevat sensoren die je slaaphouding en je bewegingen registreren. Je lichaam wordt tijdens het slapen in de matras gedrukt en vervormt de matras. De sensoren meten deze vervorming op zodat je slaaphouding nauwkeurig kan berekend worden. Met deze sensoren kan de matras je slaapgedrag de hele nacht door monitoren zonder je aan te raken, zonder patches, kabeltjes of bandjes op je lichaam. Heel eenvoudig en bijzonder efficiënt.

Ongeëvenaard comfort

De matras is speciaal ontwikkeld om optimaal samen te werken met de actieve bodem. Ze is samengesteld uit verschillende materialen, die elk een specifieke functie vervullen, met bijzondere aandacht voor de punt-elasticiteit van het geheel. De toplaag van natuurlijke talalay zorgt voor een ongeëvenaard comfort en een optimale ventilatie. De modulaire opbouw laat toe een deel van de matras eenvoudig regelmatig te vervangen om hygiënische redenen.

Screenshot
Screenshot

Onze expertise, jouw controle

Op basis van de wetenschap

Het slimme bed bestaat uit een metende matras, een actieve bodem en een intelligente computer. De matras registreert voortdurend je slaaphouding en geeft de meetgegevens door aan de computer van het slimme bed. Deze controleert of de ondersteuning ergonomisch goed is voor je lichaam in deze houding. De computer merkt meteen welke zones een hardere of zachtere ingestelling nodig hebben en geeft dit door aan de zeven instelbare zones van de bodem. Deze zones stellen zich dan ongemerkt en geruisloos in zodat je lichaam weer kan genieten van een perfecte ondersteuning. 

Jij hebt altijd de controle

Het slimme bed biedt je automatisch een ergonomisch correcte slaaphouding. Toch zijn er omstandigheden waarin je het bed even anders wil instellen. Je hebt bijvoorbeeld tijdens het sporten je schouder bezeerd of je hebt wat last van je maag. Je kan altijd zelf de instelling wijzigen van elk van de zeven zones. Dit kan eenvoudig via je smartphone of tablet. Je kan voorkeuren en instellingen opslaan en weer oproepen, en heel eenvoudig terugkeren naar de automatische modus.

Wil jij ook een slim bed ?

Een eerste gelimiteerde serie wordt verkocht aan een speciale introductieprijs.

Volg ons op facebook

Of laat je gegevens achter en we contacteren je spoedig.